ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Η ιστοσελίδα fastfitness.biz είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων που αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρείας Φωτεινή Μενεγάκη με διακριτικό τίτλο «Fastfitness», εμπορία ειδών γυμναστικής, συμπληρωμάτων διατροφής, καλλυντικών και ιατρικών εργαλείων και   με Α.Φ.Μ: 054665168 , Δ.Ο.Y: Κηφισιάς και η οποία εδρεύει στην Ελλάδα, στη Νέα Ερυθραία, Ηρώων Πολυτεχνείου 5, ΤΚ 14671, Τηλ: +30 211 2143161.

Οι παρακάτω όροι χρήσης αποσκοπούν στο να διατυπώσουν με σαφήνεια τους όρους που διέπουν τις σχέσεις της εταιρείας με τον εκάστοτε πελάτη, χρήστη ή επισκέπτη του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Οι χρήστες/επισκέπτες καλούνται να διαβάσουν προσεκτικά και να συμμορφώνονται με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις που διέπουν την χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης/επισκέπτης διαφωνεί με τους όρους αυτούς, καλείται να μην κάνει χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου.

Οι παρόντες γενικοί όροι χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος, που διέπουν τις σχέσεις της εταιρείας με τον εκάστοτε πελάτη χρήστη ή επισκέπτη του ηλεκτρονικού καταστήματος έχουν ορισθεί βάσει του Νόμου 2251/1994 περί «Προστασίας Καταναλωτών» και ειδικότερα τις διατάξεις που αφορούν στην εμπορία από απόσταση και το Νόμο 2472/1997 περί «προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα», ως ισχύουν σήμερα.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων του εκάστοτε πελάτη χρήστη ή επισκέπτη του ηλεκτρονικού καταστήματος διέπεται από τους παρόντες όρους και από τις διατάξεις του Νόμου 2251/1994 περί «Προστασίας Καταναλωτών» και ειδικότερα τις διατάξεις που αφορούν στην εμπορία από απόσταση και το Νόμο 2472/1997 περί «προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα».

Η Εταιρεία επιφυλάσσεται ότι η οποιαδήποτε συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται ακολουθούμενη τις διατάξεις της νομοθεσίας και κατόπιν συναίνεσης των ιδίων χρηστών πελατών ή επισκεπτών αυστηρά και μόνο για λόγους  παροχής υπηρεσιών και εξυπηρέτησης.   Προσωπικά δεδομένα που παρέχονται οικειοθελώς από χρήστες επισκέπτες ή πελάτες του παρόντος δικτυακού τόπου, μπορεί να συγκεντρώνονται από την Εταιρεία σε αρχείο, να αποθηκεύονται και να υπόκεινται σε επεξεργασία από αυτήν για τον οικείο σκοπό. Οι χρήστες επισκέπτες ή πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος μπορούν να έχουν πρόσβαση στο αρχείο αυτό και να προβαίνουν εάν το επιθυμούν στην οποιαδήποτε επεξεργασία  αποκλειστικά και μόνο στο βαθμό που τους αφορά προσωπικά .

Η Εταιρεία επιφυλάσσεται ότι δεν πρόκειται να μεταβιβάσει τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους που δεν είναι συνδεδεμένοι με την εταιρεία παρά μόνο με τη δική σας συγκατάθεση, εξαιρουμένων των περιπτώσεων  όπου απαιτείται η μεταβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων σε τρίτους (εταιρείες αποστολών) για λόγους διεκπεραίωσης της παραγγελία σας.   Για την οποιαδήποτε διεκπεραίωση συναλλαγής με τον παρόν διαδικτυακό τόπο, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η γνωστοποίηση των προσωπικών σας δεδομένων, όπως το ονοματεπώνυμο σας, η διεύθυνση σας, τα στοιχεία επικοινωνίας σας καθώς και τα στοιχεία πληρωμής σας. Για την πλοήγηση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν είναι αναγκαία η γνωστοποίηση των προσωπικών σας δεδομένων παρά μόνο αν επιθυμείτε να προβείτε σε περαιτέρω υπηρεσίες όπως για παράδειγμα στη χρήση της υπηρεσίας αλληλογραφίας για την υποβολή μηνύματος προς την εταιρεία μας, καθώς θα σας ζητηθούν τα στοιχεία επικοινωνίας σας.   Το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα αντιτίθεται στην συγκέντρωση προσωπικών δεδομένων ανηλίκων προσώπων και δεν  είναι εφικτή παρά μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων τους υπό τον όρο  ότι έχουν γνωστοποιηθεί τα στοιχεία που αποδεικνύουν την ανηλικότητά της   Κάθε χρήστης/επισκέπτης εγγυάται για την ακρίβεια και γνησιότητα των προσωπικών δεδομένων που τον αφορούν και που υποβάλλει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, καθώς και για το δικαίωμά του, υποβολής και των δεδομένων αυτών.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Το fastfitness.biz έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών και ειδικότερων σχολίων. Ωστόσο, ο παρών δικτυακός τόπος ενδέχεται να περιέχει σφάλματα (τυπογραφικά, αριθμητικά και απεικόνισης). COOKIES Όπως κάθε ιστότοπος στο διαδίκτυο έτσι και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιεί cookies, προκειμένου η εταιρία να έχει,   παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες και υπηρεσίες (π.χ. διεκπεραίωση παραγγελιών) κάθε φορά που κάποιος χρήστης ή επισκέπτης επισκέπτεται το ηλεκτρονικό κατάστημα.   Τα cookies είναι αλφαριθμητικά  μικρά αρχεία που μεταφέρονται στο σκληρό δίσκο του ηλεκτρονικού υπολογιστή του εκάστοτε πελάτη χρήστη ή επισκέπτη και χρησιμοποιούνται για να αποθηκεύονται οι ρυθμίσεις, που έχει πραγματοποιήσει κατά την επίσκεψη του στο ηλεκτρονικό κατάστημα και οι οποίες εμφανίζονται αυτόματα στις επόμενες επισκέψεις του.   Τα cookies δεν προξενούν  κινδύνους  στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, επισκέπτη ή πελάτη που επισκέπτεται το ηλεκτρονικό κατάστημα. Ωστόσο, υπάρχει η δυνατότητα αν το επιθυμεί κανείς να διαγράψει τα ήδη υπάρχοντα cookies στον σκληρό του δίσκο, να επιλέξει να απορρίψει την εγκατάσταση νέων cookies στον υπολογιστή του ή και να ερωτάτε εάν επιθυμεί  ένα cookie να εγκατασταθεί στον υπολογιστή του.

ΠΩΛΟΥΜΕΝΑ ΕΙΔΗ

Τα προϊόντα που πωλούνται από το Κατάστημα είναι προϊόντα της Εταιρείας. Οι τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνουν και ΦΠΑ (24%). Η επιχείρηση επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αναπροσαρμόζει τις τιμές δίχως προειδοποίηση.

ΥΠΟΒΟΛΗ/ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η υποβολή παραγγελίας Προϊόντων συνιστά δεσμευτική πρόταση αγοράς των εν λόγω Προϊόντων στη συνολική τιμή που αναγράφεται κατά την υποβολή της παραγγελίας, όπως αυτή περιλαμβάνει Φ.Π.Α., έξοδα συσκευασίας και αποστολής, άλλες ισχύουσες χρεώσεις και τυχόν εκπτώσεις τις οποίες δικαιούσθε ως επισκέπτης/πελάτης. Η παραγγελία σας ολοκληρώνεται με την αποδοχή της από την Εταιρεία δια αποστολής έγγραφης σχετικής επιβεβαίωσης (confirmation email) προς εσάς στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που υποδείξατε κατά την υποβολή της εν λόγω παραγγελίας. Σε αντίθετη περίπτωση που δεν λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε αμέσως με το Κατάστημα στη διεύθυνση sales@fastfitness.biz προκειμένου να ζητήσετε να ολοκληρωθεί επιτυχώς η υποβολή της παραγγελίας σας.   Το Κατάστημα χρησιμοποιεί μηχανισμό για την ακύρωση μίας παραγγελίας που έχει ήδη καταχωρηθεί και δεν έχει ακόμη παραδοθεί. Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας  θα πρέπει να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο sales@fastfitness.biz,  ή να τηλεφωνήσετε στο 211 2143161, 210 8070010. Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση.   ΠΛΗΡΩΜΗ :  Mέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners και με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Η Fastfitness.biz δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία των πιστωτικών σας καρτών.

. ΤΡΟΠΟΣ-ΚΟΣΤΟΣ-ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Κατόπιν ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας, το προϊόντα που έχετε παραγγείλει σας αποστέλλονται μέσω υπηρεσίας ταχυμεταφορών , το αργότερο εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ολοκλήρωσης της παραγγελία σας στη διεύθυνση που εσείς ορίσατε κατά τη διεξαγωγή της παραγγελία σας. Το κόστος αποστολής είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα & την Κύπρο και οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω email, προκειμένου να μας δηλώσετε αν υπό αυτές τις συνθήκες, επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Οι τιμές που αναγράφονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα για κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνουν και ΦΠΑ (24%). Η Εταιρεία σας επιβεβαιώνει ότι της δίνεται το δικαίωμα να μεταβάλλει τις τιμές χωρίς την αναγκαία παροχή σχετικής ενημέρωσης ή ανακοίνωσης.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Επιστροφές και αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 15 ημερών. Το προϊόν ή τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φορεθεί ή βρίσκονται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής τους και να μην έχει αφαιρεθεί το καρτελάκι με τον κωδικό του προϊόντος.   Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να είναι σωστά συσκευασμένα ώστε να μην υποστούν φθορά κατά τη μεταφορά τους.   Σε περίπτωση επιστροφής του προϊόντος  τα χρήματα μπορούν είτε να πιστωθούν στον λογαριασμό σας για επόμενη αγορά είτε να επιστραφούν σε τραπεζικό σας λογαριασμό, σύμφωνα με την επιθυμία σας. Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται εφόσον μαζί με το προϊόν επιστραφεί και η απόδειξη λιανικής του πώλησης.  Για την επιστροφή των χρημάτων χρειάζονται  έως  5 εργάσιμες ημέρες  από την παραλαβή των προϊόντων στο e-shop και δικαιούχος του λογαριασμού πρέπει να είναι ο πελάτης στου οποίου το όνομα έχει πραγματοποιηθεί η παραγγελία.   Επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο με την επίδειξη της απόδειξης λιανικής πώλησης και όχι με την κάρτα αλλαγής δώρου.   Η επιστροφή χρημάτων αφορά αποκλειστικά και μόνο τις ηλεκτρονικές αγορές και όχι τις αγορές από φυσικό κατάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Η εταιρεία ενδέχεται να χρησιμοποιεί τα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας σας, αποστέλλοντας είτε στην ηλεκτρονική ταχυδρομική σας διεύθυνση είτε μέσω μηνύματος στο κινητό σας τηλέφωνο ενημερώσεις σχετικά με καινούργια προϊόντα ή ενημερώσεις για τυχόν τρέχουσες προσφορές. Όταν μοιραζόμαστε πληροφορίες με τρίτους που εργάζονται για λογαριασμό της εταιρίας μας καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε την έγγραφη συμμόρφωση τους με την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της εταιρείας. Εκτός των  αναφερομένων, η  εταιρεία δεν θα κοινοποιήσει τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους χωρίς τη συγκατάθεσή σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες, χρήστες ή επισκέπτες του ηλεκτρονικού καταστήματος να επικοινωνούν με την εταιρεία μέσω τηλεφώνου στο τηλέφωνο Τηλ: +30 211 2143161, +30 210 8070010,  και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση sales@fastfitness.biz

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), όλο το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, της συνολικής εμφάνισης, των παρεχόμενων υπηρεσιών και Προϊόντων και εν γένει όλων των αρχείων του Καταστήματος είναι πνευματική ιδιοκτησία, βιομηχανικά σχέδια, διακριτικά γνωρίσματα, σημάδια, σύμβολα, σημεία και κατατεθειμένα σήματα και σήματα υπηρεσιών της Εταιρείας, των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών και επιχειρήσεων και των προμηθευτών της και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και ευρωπαϊκού δικαίου καθώς και των διεθνών συμβάσεων. Τα λοιπά προϊόντα ή υπηρεσίες που τυχόν αναφέρονται στο Κατάστημα και φέρουν τα σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών, φορέων, ενώσεων ή εκδόσεων, αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και συνεπώς εκείνοι φέρουν τη σχετική ευθύνη.

ΕΥΘΥΝΗ ΜΕΡΩΝ

Ο κάθε επισκέπτης χρήστης ή πελάτης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος καθίσταται υπεύθυνος  να αποδέχεται τους όρους χρήσης που αναφέρονται εδώ. Επίσης συμφωνεί και αποδέχεται ότι είναι οικονομικά υπεύθυνος για οποιαδήποτε χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος καθώς και για χρήση του εγγεγραμμένου λογαριασμού του από τρίτους. Κατά αυτόν τον τρόπο ο κάθε χρήστης/ πελάτης ορίζεται υπεύθυνος να ελέγχει κάθε χρήση του λογαριασμού του στο ηλεκτρονικό κατάστημα.   ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ Οι παραπάνω Όροι υπόκεινται στο ελληνικό δίκαιο και στο δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης,   και ερμηνεύονται σύμφωνα με αυτά. Εάν κάποια διάταξη κριθεί άκυρη ή ακυρώσιμη από το αρμόδιο δικαστήριο, παύει να ισχύει, χωρίς αυτό να επηρεάζει την ισχύ των υπολοίπων Όρων. Κάθε διαφορά που ανακύπτει από την χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου ή που αφορά τους παρόντες Όρους υπόκειται στην αρμοδιότητα των καθ’ ύλη αρμόδιων δικαστηρίων της Αθήνας   Η εταιρεία έχει το δικαίωμα να τροποποιεί τους παρόντες όρους χρήσης ακολουθώντας τις σχετικές διατάξεις χωρίς κάποια προειδοποίηση, και οι οποίοι θα ισχύουν από την ημέρα ανάρτησης τους στην ιστοσελίδα.

GDPR

Η Πολιτική Απορρήτου καλύπτει τις προϋποθέσεις συλλογής και διαχείρισης των στοιχείων των επισκεπτών/χρηστών/μελών (εφ’ εξής: Χρήστες) από τον διαδικτυακό τόπο www.fastfitness.biz

 

Κατά την εγγραφή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα σχολιασμού ζητείται από τους Χρήστες η παροχή προσωπικών στοιχείων, τα οποία τηρούνται για λόγους ασφαλείας, όπως προβλέπει ο νόμος.

(Τα στοιχεία που δίδονται από τους χρήστες κατά την εγγραφή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα σχολιασμού τηρούνται μόνο για λόγους ασφαλείας, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου.)

Cookies και διεύθυνση IP

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης σας στις ιστοσελίδες μας ο υπολογιστής σας λαμβάνει ένα μικρό αρχείο, που ονομάζεται cookie. Το cookie αποθηκεύεται στον υπολογιστή ή τη συσκευή που χρησιμοποιείτε για να σερφάρετε στο διαδίκτυο.

Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των παιδιών

Η Εταιρεία δεν θα συλλέξει ή επεξεργαστεί προσωπικά δεδομένα παιδιών κάτω των 16 ετών εκτός κι αν έχει δοθεί γονική συναίνεση, σύμφωνα με την ισχύουσα τοπική νομοθεσία. Εάν αντιληφθούμε ότι τα προσωπικά δεδομένα ενός παιδιού συλλέχθηκαν κατά λάθος, θα διαγράψουμε τα δεδομένα αυτά χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση.

Διόρθωση, Τροποποίηση ή Διαγραφή Πληροφοριών

Το fastfitness.biz επιτρέπει στους χρήστες του να διορθώνουν, αλλάζουν, συμπληρώνουν ή να διαγράφουν δεδομένα και πληροφορίες που έχουν προσκομιστεί στο fastfitness.biz. Εάν επιλέξετε να διαγράψετε μια πληροφορία, το fastfitness.biz θα ενεργήσει έτσι ώστε να διαγραφεί αυτή η πληροφορία από τα αρχεία του άμεσα. Για τη προστασία και την ασφάλεια του χρήστη το fastfitness.biz θα προσπαθήσει να βεβαιωθεί ότι το πρόσωπο που κάνει τις αλλαγές είναι όντως το ίδιο πρόσωπο με το χρήστη. Για να έχετε πρόσβαση, να αλλάξετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα, για να αναφέρετε προβλήματα σχετικά με τη λειτουργία της ιστοσελίδας ή για να κάνετε οποιοδήποτε ερώτημα επικοινωνήστε με το fastfitness.biz μέσω www.fastfitness.biz ή μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση fastfitness.gr@gmail.com. Η αλλαγή ή η διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων μπορεί να γίνει επίσης μέσω του σελίδας εγγραφής του fastfitness.biz. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατό προκειμένου να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά η προστασία τους κωδικού πρόσβασης σας στην ιστοσελίδα μας εξαρτάται και από εσάς.

Τα νόμιμα δικαιώματά σας

Ως υποκείμενο των δεδομένων έχετε συγκεκριμένα νόμιμα δικαιώματα που αφορούν τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς. Η Εταιρεία θα σέβεται τα δικαιώματά σας και θα ασχοληθεί επαρκώς με τις ανησυχίες σας.
Η ακόλουθη λίστα περιέχει πληροφορίες σχετικά με τα νόμιμα δικαιώματά σας που προκύπτουν από ισχύοντες νόμους προστασίας δεδομένων:
Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης: Όπου η επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα γίνεται με βάση τη συγκατάθεσή σας μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεση αυτή οποιαδήποτε στιγμή.
Δικαίωμα διόρθωσης: Μπορείτε να μας ζητήσετε να διορθώσουμε τα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν. Καταβάλλουμε εύλογες προσπάθειες να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα που έχουμε στην κατοχή ή τον έλεγχό μας και χρησιμοποιούνται σε συνεχή βάση, ακριβή, πλήρη, τρέχοντα και σχετικά, με βάση τις πιο πρόσφατες πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να ελέγξετε και να διορθώσετε τα προσωπικά σας δεδομένα με την είσοδό στον προσωπικό λογαριασμό που έχετε στο fastfitness.biz
Δικαίωμα περιορισμού: Μπορείτε να μας ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, εάν
– Αμφισβητείτε την ακρίβεια των προσωπικών σας δεδομένων για την περίοδο που θα χρειαστεί να επαληθεύσουμε την ακρίβεια, – Η επεξεργασία είναι παράνομη και αιτείστε τον περιορισμό της επεξεργασίας αντί της διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων, – Δεν χρειαζόμαστε πια τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά εσείς τα χρειάζεστε για την στήριξη, άσκηση ή υπεράσπιση νομικών αξιώσεων, ή – Έχετε αντίρρηση για την επεξεργασία για την περίοδο που επαληθεύουμε κατά πόσο τα έννομα συμφέροντά μας υπερισχύουν των δικών σας.

Δικαίωμα πρόσβασης: Μπορείτε να μας ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών σχετικά με τις κατηγορίες των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που έχουμε στην κατοχή ή τον έλεγχό μας, για ποιο σκοπό χρησιμοποιούνται, από που συλλέχθηκαν, αν όχι από σας άμεσα, και σε ποιους έχουν κοινοποιηθεί, κατά περίπτωση. Μπορείτε να λάβετε από εμάς χωρίς χρέωση ένα αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων που κρατάμε για εσάς. Διατηρούμε το δικαίωμα να χρεώσουμε μια εύλογη αμοιβή για κάθε περαιτέρω αντίγραφο που ενδεχομένως μας ζητήσετε.
       Δικαίωμα διαγραφής: Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, όπου – τα προσωπικά δεδομένα δεν είναι πλέον απαραίτητα σε σχέση με τους σκοπούς για τους οποίους συνελέγησαν ή αποτέλεσαν αντικείμενο επεξεργασίας – έχετε το δικαίωμα αντίρρησης σε περαιτέρω επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και ασκείτε το δικαίωμα αυτό – η επεξεργασία γίνεται με βάση τη συγκατάθεσή σας, αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας και δεν υπάρχει άλλη νομική βάση για επεξεργασία – τα προσωπικά σας δεδομένα έχουν υποστεί επεξεργασία παράνομα εκτός αν η επεξεργασία είναι απαραίτητη – για τη συμμόρφωση με μια νομική υποχρέωση, η οποία απαιτεί επεξεργασία από εμάς – ιδίως για τις νόμιμες υποχρεώσεις εκπλήρωσης καθήκοντος – για την στήριξη, άσκηση ή υπεράσπιση νομικών αξιώσεων.
       Δικαίωμα εναντίωσης: Μπορείτε να εναντιωθείτε – ανά πάσα στιγμή – στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας λόγω ιδιαίτερης κατάστασή σας, υπό την προϋπόθεση ότι η επεξεργασία δεν βασίζεται σε δική σας συγκατάθεση αλλά σε έννομο συμφέρον μας ή σε έννομο συμφέρων τρίτων. Στην περίπτωση αυτή δεν θα επεξεργαζόμαστε πλέον τα προσωπικά σας δεδομένα, εκτός αν μπορούμε να αποδείξουμε επιτακτικούς νόμιμους λόγους και υπέρτερο συμφέρον για την επεξεργασία ή για την στήριξη, άσκηση ή υπεράσπιση νομικών αξιώσεων. Εάν εναντιώνεστε στην επεξεργασία, παρακαλείστε να διευκρινίσετε κατά πόσον επιθυμείτε τη διαγραφή των προσωπικών δεδομένων σας ή τον περιορισμό της επεξεργασίας από εμάς.
Παρακαλούμε σημειώσετε:
Χρονική περίοδος: Εμείς θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας εντός 30 ημερών. Ωστόσο, η προθεσμία μπορεί να παραταθεί για συγκεκριμένους λόγους που αφορούν το συγκεκριμένο νομικό δικαίωμα ή η πολυπλοκότητα του αιτήματός σας.
o Περιορισμός της πρόσβασης: Σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να παρέχουμε πρόσβαση σε όλα ή ορισμένα από τα προσωπικά σας δεδομένα βάσει νομοθετικών διατάξεων. Αν το αρνηθούμε το αίτημά σας για πρόσβαση, θα σας ενημερώσουμε για το λόγο της άρνησης αυτής.
Μη αναγνώριση: Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να αναζητήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα λόγω των αναγνωριστικών στοιχείων που παρέχετε στην αίτησή σας. Δύο παραδείγματα προσωπικών δεδομένων τα οποία δεν μπορούμε να αναζητήσουμε όταν παρέχετε το όνομα και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι: – δεδομένα που συλλέγονται μέσω cookies του προγράμματος περιήγησης,- δεδομένα που συλλέχθηκαν από δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης εφόσον έχετε δημοσιεύσει σχόλιό σας κάτω από ένα ψευδώνυμο που δεν είναι γνωστό σε εμάς.
Σε τέτοιες περιπτώσεις, όπου δεν μπορούμε να σας εντοπίσουμε ως υποκείμενο των δεδομένων, δεν είμαστε σε θέση να συμμορφωθούμε με το αίτημά σας να εκτελέσουμε τα νόμιμα δικαιώματά σας, όπως περιγράφεται στο άρθρο αυτό, εκτός εάν μας παράσχετε πρόσθετες πληροφορίες που επιτρέπουν την ταυτοποίησή σας.
     Άσκηση των νόμιμων δικαιωμάτων σας: Προκειμένου να ασκήσετε τα νόμιμα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε εγγράφως, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.   

      Διατήρηση των προσωπικών σας δεδομένων : Σε γενικές γραμμές, θα διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα τα οποία συλλέγουμε από εσάς εάν δεν είναι πλέον αναγκαίο να επιτευχθούν οι σκοποί για τους οποίους συλλέχθηκαν αρχικώς. Ωστόσο, ενδέχεται να μας ζητηθεί να αποθηκεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα λόγω νομοθετικών διατάξεων.
Επιπλέον, δεν θα διαγράψουμε όλα τα προσωπικά δεδομένα σας αν μας έχετε ζητήσει να μην επικοινωνούμε μαζί σας στο μέλλον. Για το σκοπό αυτό, η Εταιρεία διατηρεί αρχεία τα οποία περιέχουν πληροφορίες σχετικά με τα άτομα τα οποία δεν επιθυμούν να γίνεται επικοινωνία μαζί τους στο μέλλον (π.χ. μέσω ομαδικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου). Κατηγοριοποιούμε τα αιτήματά σας ως συγκατάθεση για την αποθήκευση των προσωπικών σας δεδομένων για τους σκοπούς της διατήρησης του συγκεκριμένου αρχείου εκτός αν μας δώσετε διαφορετικές οδηγίες.

Περιοδικές Αλλαγές

Συνεχώς το fastfitness.biz επεκτείνει, ενημερώνει και βελτιώνει την ιστοσελίδα του, και τα σχετικά με αυτή προϊόντα και υπηρεσίες, θα ανανεώνει και τη παρούσα πολιτική. Σας συστήνουμε να διαβάζετε τη διαδικασία αυτή σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενο της παρούσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η πολιτική αυτή θα τροποποιείται από καιρό σε καιρό χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση προς τους χρήστες.

 

Όταν επισκέπτεστε μία από σας ιστοσελίδες σας δέχεστε στον υπολογιστή σας ένα ή περισσότερα cookies. Το cookie είναι ένα μικρό αρχείο το οποίο τοποθετείται στον υπολογιστή ή τη συσκευή σας με την οποία περιηγείστε στο διαδίκτυο

Τα cookies που χρησιμοποιούμε είναι τα εξής:

1.Βασικά Cookies
(Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του διαδικτυακού μας τόπου κατά το μέρος που απαιτείται εγγραφή σε υπηρεσία (π.χ. ανάρτηση σχολίων). Χωρίς τη χρήση αυτών των cookies η υπηρεσία σχολίων της ιστοσελίδες μας δεν θα μπορέσουν να λειτουργήσουν. )

Για την λειτουργία τόσο του διαδικτυακού μας τόπου κατά το μέρος που απαιτείται εγγραφή σε υπηρεσία (π.χ ανάρτηση σχολίων) όπως και για τη λειτουργία της υπηρεσίας σχολίων στις ιστοσελίδες μας είναι απαραίτητη η χρήση αυτών των τύπων cookies.

  1. Cookies Ανάλυσης Απόδοσης

(Χρησιμοποιούμε αυτούς τους τύπους cookies για την παρακολούθηση της απόδοσης των δικτυακών τόπων μας και το πώς οι χρήστες τους μπορούν να τους χρησιμοποιήσουν. Αυτά τα cookies μας παρέχουν τις πληροφορίες που μας βοηθούν να παρέχουμε καλύτερα άρθρα και υπηρεσίες προς τους χρήστες. Επίσης μας βοηθούν να προσδιορίσουμε τους τομείς του διαδικτυακού μας τόπου που δεν λειτουργούν σωστά ή που χρειάζονται συντήρηση)

Ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιούνται οι δικτυακοί τόποι μας από τους χρήστες και η παρακολούθηση της απόδοσης τους γίνεται μέσω των cookies Ανάλυσης Απόδοσης. Με τις πληροφορίες που παρέχουν βοηθούν στην βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και άρθρων προς τους χρήστες, ενώ παράλληλα βοηθούν στην συντήρηση η επιδιόρθωση τομέων του διαδικτυακού μας τόπου που δεν λειτουργούν σωστά.

  1. Λειτουργικά Cookies
    (Τα λειτουργικά cookies χρησιμοποιούνται για να θυμάται ο διαδικτυακός τόπος τις προτιμήσεις σας στις ιστοσελίδες μας. Αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε, από το να θυμόμαστε την πόλη σας σε μια πρόγνωση του καιρού ή την αποθήκευση του username σας (όπου χρειάζεται) έτσι ώστε να μην χρειάζεται να το καταχωρήσετε από την αρχή κατά την επιστροφή σας στον διαδικτυακό μας τόπο.)

Ο τύπος αυτών των cookies χρησιμεύει στην αποθήκευση στον διαδικτυακό τόπο των προτιμήσεων σας όσον αφορά στις ιστοσελίδες μας. Τα cookies μπορούν για παράδειγμα να αποθηκεύουν το username σας ή ένα γεωγραφικό τόπο σε μια πρόγνωση καιρού έτσι ώστε να μην χρειάζεται η καταχώρηση του και πάλι κατά την επόμενη επίσκεψη στον διαδικτυακό μας τόπο.

  1. Συμπεριφορικά Cookies – Διαφήμιση / cookies τρίτων
    (Εμείς, οι συνεργάτες μας και οι διαφημιστές / χορηγοί μας χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχει εξατομικευμένες διαφημίσεις, οι οποίες πιστεύουμε ότι είναι σημαντικές για εσάς.
    Επιγραμμική συμπεριφορική διαφήμιση είναι διαφήμιση η οποία αφορά την παροχή διαφημίσεων στις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε καθιστώντας τες πιο σχετικές με τα ενδιαφέροντά σας. Αυτό πραγματοποιείται με την ομαδοποίηση και ταξινόμιση των ενδιαφερόντων σας με βάση την προηγούμενη δραστηριότητα περιήγησης στο διαδίκτυο. Η διαφήμιση στη συνέχεια εμφανίζεται σε εσάς, όταν επισκέπτεστε ένα δικτυακό τόπο που ταιριάζει με τα ενδιαφέροντά σας.
    Η συμπεριφορική διαφήμιση βασίζεται στην δραστηριότητά που πραγματοποιήσατε κατά την περιήγηση στο διαδίκτυο για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Ας σημειωθεί ότι τα συγκεκριμένα cookies δεν συλλέγουν τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη ο οποίος παραμένει πάντα ανώνυμος.)

Κατά τη διάρκεια της περιήγησης σας στο διαδίκτυο χρησιμοποιούμε cookies , τα οποία μας βοηθούν να ταξινομήσουμε και να ομαδοποιήσουμε τα ενδιαφέροντα σας με βάση τα οποία φροντίζουμε να σας παρέχουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Εφόσον συλλέξουμε δεδομένα ενδεικτικά των ενδιαφερόντων σας επιλέγουμε τις διαφημίσεις που πιστεύουμε ότι είναι σημαντικές για εσάς και στη συνέχεια οι τελευταίες εμφανίζονται σε σας, όταν επισκέπτεστε ένα δικτυακό τόπο που ταιριάζει με τις προτιμήσεις σας.

Η διαφήμιση αυτή ονομάζεται επιγραμμική συμπεριφορική και βασίζεται στην προηγούμενη δραστηριότητα των χρηστών στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια μίας συγκεκριμένης περιόδου, χωρίς όμως να γίνεται αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών, οι οποίοι παραμένουν πάντα ανώνυμοι.

Εφόσον χρησιμοποιείτε τον διαδικτυακό μας τόπο συμφωνείτε ανεπιφύλακτα στην αποστολή των ως άνω αναφερομένων cookies στην συσκευή σας, τα οποία διαγράφονται αυτόματα μετά ένα έτος.

(Μπορούμε επίσης να παρακολουθούμε τις διευθύνσεις IP. Μια διεύθυνση IP είναι ένας αριθμός που μπορεί να αναγνωρίσει την εταιρεία παροχής Internet (Internet Provider) και την χώρα προέλευσης του χρήστη. Η IP δεν μπορεί να παρέχει προσωπικές πληροφορίες.)

Οι διευθύνσεις IP, δηλαδή οι αριθμοί με τους οποίους αναγνωρίζονται οι εταιρείες παροχής Internet (Internet Provider) αλλά και η χώρα προέλευσης του χρήστη μπορούν να ελέγχονται. Σε κάθε περίπτωση όμως η IP δεν έχει δυνατότητα να παρέχει προσωπικές πληροφορίες.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ: Πώς να ελέγξετε τη χρήση των cookies πέραν των παραπάνω επιλογών

(Δεν είστε υποχρεωμένοι να δέχεστε cookies και ως εκ τούτου μπορείτε να τροποποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης (browser), έτσι ώστε να μην δέχεται cookies. Το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε για να σερφάρετε στο διαδίκτυο όχι μόνο σας επιτρέπει να δείτε τα cookies που έχετε, αλλά και σας επιτρέπει να ελέγχετε τη χρήση τους.

Μπορείτε να παρακολουθείτε τα cookies που αποθηκεύονται στη συσκευή σας μέσω του προγράμματος περιήγησης (browser) που χρησιμοποιείτε. Σας παρέχεται έτσι η δυνατότητα να απορρίψετε την αποθήκευση τους τροποποιώντας τον browser σας.

Άλλες ρυθμίσεις του browser σας επιτρέπουν ακόμα και τη μερική διαγραφή των cookies η την απόρριψη τους από οποιοδήποτε διαδικτυακό τόπο. Ένας επιπρόσθετος τρόπος ελέγχου των cookies είναι το αίτημα για προηγούμενη συγκατάθεση, το οποίο όμως μπορεί να επιβραδύνει την περιήγηση σας στο διαδίκτυο.

Μπορείτε επιπλέον να επιλέξετε να μην δέχεστε συγκεκριμένα είδη cookies όπως για παράδειγμα cookies τρίτων μερών ή cookies συμπεριφορικής διαφήμισης ακόμα και να μην δέχεστε cookies από επιλεγμένες εταιρείες.

Για να διαχειριστείτε τα cookies σας, παρακαλούμε επιλέξτε τον browser σας από την παρακάτω λίστα και ακολουθήστε τις οδηγίες

Μπορείτε να τα ελέγχετε, επιτρέποντάς τα ή διαγράφοντάς όλα ή κάποια από αυτά. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής ώστε να μην δέχεται cookies από κανένα διαδικτυακό τόπο. Επίσης μπορείτε να ρυθμίσετε τον browser έτσι ώστε να ζητάει την συγκατάθεσή σας πριν δεχτεί κάποιο cookie στην συσκευή σας. Αυτό σας δίνει τον πλήρη έλεγχο των cookies, έχει όμως το μειονέκτημα της επιβράδυνσης της περιήγησής σας στο διαδίκτυο.
Σε μερικούς περιηγητές μπορείτε ακόμα και να αποκλείετε συγκεκριμένες εταιρείες από τις οποίες δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε cookie.
Για να διαχειριστείτε τα cookies σας, παρακαλούμε επιλέξτε τον browser σας από την παρακάτω λίστα και ακολουθήστε τις οδηγίες: )

Internet Explorer

Chrome

Safari

Firefox

Opera

Αποδοχή των Διαδικασιών Προστασίας τους Απορρήτου που εφαρμόζει το fastfitness.biz

Εάν χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα αποδέχεσθε και συναινείτε με τη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και με τους όρους και τις Προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας που έχουν ανακοινωθεί μέσω αυτής.